Alla inlägg under december 2010

Av Julia - 6 december 2010 16:05

Hejsan!
Idag är det en helt vanlig och tråkig och seg och dum och... ja det är helt enkelt måndag.

Dagen har gått lite upp och ner. Just nu sitter jag och lyssnar på musik.


Funderar lite på hur mycket som har hänt de senaste veckorna. Jag har läst Marilyn Mansons bok nu i flera månader och jag har bara glömt bort den. Innan satt jag alltid och läste den i skolan. Men nu har jag inte gjort det på typ en månad. Jag saknar den, för den är faktiskt väldigt bra! Den är, well.. kanske lite sjuk och sadistisk ibland. Men jag har fått en helt annan bild utav honom och hans musik genom att läsa den boken, den kan vara lite äcklig ibland, det är ganska mycket fylla, droger och sex i den. Men den är verkligen värd att läsa!


Har så mycket att göra och all stress bara lägger sig över en när man inte riktigt är på banan. Jag känner att jag har halkat ner lite och är inte alls lika fokuserad som jag var innan. (Har aldrig varit speciellt fokuserad, men då kanske ni förstår hopplösheten?) Jag har SO-prov på onsdag och ska försöka redovisa första steget i tyska den här terminen på torsdag. Bättre än inget, right?
Nej, usch vad dåligt samvete jag får över att jag bara sitter och bloggar när jag borde vara jätteupptagen med att läsa om buddister och hinduer.

Här kommer lite blandade låtar av Marilyn Manson!

(mina favoriter med honom med andra ord)
 

So long!

Av Julia - 5 december 2010 17:19

Hejsan. 
Söndag.. igen? Eller redan kanske man ska säga. Denna helgen har bara gått förbi känns det som. Kan bero på att jag under lördagen och idag inte har gjort NÅGONTING. Sparkade lite boll mellan 12 och halv 2 i lördags annars ingenting.


Denna helgen skulle egentligen ägnas åt det som så fint kallas för skolarbete. Slavjobb skulle jag säga. Okej, bra betyg = ett bra gymnasieval och jobb. Men hur trött är man inte på att plugga nu?
Jag har i vilket fall som helst inte gjort ett skit. Som vanligt. Shit, this sucks. Har religonsprov på onsdag. Hejdå till mvg i religion då.

Idag vill jag bara göra något som förändrar allt! Är så himla trött på allt som bara går runt. Gå upp ur sängen, dö lite, gå till skolan, dö lite till, komma hem från skolan, göra ingenting, värdelösa försök till att plugga, dö ännu lite mer och sedan sova. Och så går veckorna. Jag vill inte mer alltså! Men jag får väl glatt leva med det i några år till. 

Men ikväll ska jag träna fotboll, och sen måste jag faktiskt läsa till provet.


So long!  

Av Julia - 4 december 2010 11:17

Hejsan!
Idag är det lördag.. nice.
Igår var jag i skolan, dagen bara segade sig förbi, gjorde inte ett skit. Känns bra nu när det är.. typ en vecka arbetstid kvar? Jag får plugga ihjäl mig idag och imorgon istället.
Igår efter skolan tog jag bussen hem till Izabella och var med henne och Alexandra. Haha, galet var det. Men väldigt roligt, tack så mycket för en fin kväll.
Har nog inte varit så social som igår på väldigt länge, att vara med kompisar har inte ingått i mitt schema. Men det var i alla fall väldigt awesome igår.


Idag ska jag gå på knä/styrketräning med fotbollen, sen ska jag ta en skön dusch. Efter det kommer hemskheterna... PLUGG!

Men det måste göras.

Jag pratade med SYVen igår, inte tills å stor hjälp precis. Mest ångestframkallande. ''Jahaa, hur har du nu tänkt inför gymnasievalet?''
Jag tror att jag vet vart jag ska gå, men ändå! Kommer kännas ganska sjukt att bara börja om på nytt igen. Galet mycket som har hänt under dessa 4 åren på Kunskap. Men det ska ändå bli ganska skönt att slippa det, att bara börja om på nytt. Well, kanske det blir bättre så? Jag hoppas det.
Nu måste jag verkligen kila iväg till träningen.


Förresten! Minnah skulle åkt ut, Ut, UT igår!

So long!

Av Julia - 2 december 2010 14:41

Hejsan!
Idag sitter jag kvar i skolan och försöker uträtta viktiga uppgifter som handlar om etik och moral. Intressant.. men ganska så segt. Har kommit fram till en massa rim till ordet Humanist. Cyklist, Bilist, Mopedist, Kommunist, Islamist... intresseklubben går på högvarv. Jag borde tycka att det är jätteintressant, det gör jag nog egentligen men jag orkar bara inte göra klart uppgifterna, typiskt MIG!




Mer pluggande och midre bloggande.

So long!

Av Julia - 1 december 2010 18:47

Hej. 
Det blev inget inlägg igår, men jag orkar inte skriva alltid.
Dagen som har varit har gått ganska så fort tycker jag. Har inte gjort så speciellt mycket, men vi håller i allafall på med en uppgift i skolan som heter ''Etik och Moral''.. Ganska så intressant, så det borde väl bli klart snart.


Dagarna bara rinner iväg nu, tycker att det var måndag igår? 
Det går bara runt i huvudet på mig och jag kan inte tänka ordentligt. Galet, det är kaos. 

Will I fall again?


För övrigt så finns det inte så mycket att skriva faktiskt.. har ingen inspiration eller driv till att skriva något längre inlägg idag. 


Ses!

 

Presentation


★ J U L i A

Omröstning

Vad föredrar du en fredagkväll?
 Hemmakväll
 Utekväll
 Hemmafest

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards