Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Julia - 23 januari 2012 19:14

Hello-Yellow!

Bloggdags igen efter att ha lagat mat till mig själv, vegetariskt passade tydligen inte min lillasyster i smaken. 
Champinjoner, squash, tomater, lite vitlök, torkad basilika blandat med phiadelphiaost - såg ut som fan men det var gott iallafall!

Alltså, jag undrar varför jag bloggar egentligen? Det blir ju lite som att prata med sig själv fast andra kan också höra... typ haha. Djupt Julia...Djupt!
Nej, men allvarligt. Jag kommer ihåg att när jag började blogga för typ 2-3 år sen så ville jag faktiskt skriva om viktiga saker och det gjorde jag ibland. Saker som jag var irriterad på och jag tyckte skulle få lite rättvisa. Men jag blir inte lika irrterad längre (delvis en lögn). Men jag behöver inte yttra mig om allt jag är irriterad på. Låter det sjukt flummigt? Jag förstår det, fast att jag skrev det själv.

Idag var jag i skolan, som vanligt. Kom 2-3 minuter sent, som vanligt. Men det som fortfarande inte känns som "som vanligt" är att vi har bild på måndagar med en halvt engelsk(amerikanskt uttal)talande lärare som egentligen verkar vara ganska chill.  
Anyhow... jag tänkte att det skulle vara skönt att slippa matten direkt när jag kom till skolan och det var det sannerligen. Är alltid lite butter på morgonen typ sådär innan 10.. Men bilden övergick långsamt till något plågsamt - GRUPPARBETE! Det är typ det tråkigaste som finns. Jag är med de jag trivs bäst med, men det är fortfarande jobbigt. Och det är ett planeringsarbete. Jag som är såååååååååå bra på att planera. Slutprodukten dvs bilden kommer inte räknas. Man behöver inte ens lämna in en slutprodukt. Det är tydligen planeringen och händelseförloppet som då kommer att bedömmas eller något. Hallå? Shit.

Det blev visst ett irriterat inlägg idag.... haha. Komiskt.



Denna remixen med Kids At The Bar var nog bästa jobb-låten i somras. Det var helt plötsligt skitkul att klippa häckar och sätta upp parasoller!



Nu ska jag väl plugga.. eller något. 

Seees!

 

Presentation


★ J U L i A

Omröstning

Vad föredrar du en fredagkväll?
 Hemmakväll
 Utekväll
 Hemmafest

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards