Alla inlägg den 1 juli 2011

Av Julia - 1 juli 2011 23:00

Heeej!

Jag har inte speciellt mycket att skriva om (som vanligt).
Well.. Idag har jag varit i stan en liten stund med Lina & Sara. 
När dom gick till jobbet gick jag till bokia och... köpte en bok!  Författaren Johanna Lidbäcks bok - Tänk om det där var jag. 
Den handlar om en tjej som ska flytta till Umeå efter att ha bott i Stockholm. Där vill hon börja om med allt. I Stockholm var hon den som inten riktigt la märke till men det vill hon nu ändra på. Hon ska vara helt normal. Ha normalt smink. Ha normal stil. Säg normala saker. Gilla normala saker. Var bara helt normal i precis allt. (Undrar hur man är då?) 

Jag köpte också ett busskortsfodral på Bokia. Dom har en massa fina såna ''busskortsfickor'' vid kassan men fina mönster. Bra tycker jag, eftersom skånetrafikens egna är så himla tråkiga. 25:-
Svårt att bestämma sig för vilket som passar en själv bästeller var snyggast bara, haha. Men det är kul att det kan bli lite mer personligt ändå.  

Efter min visit inne på Bokia gick jag bort till Idas Hårdesign. Där träffade jag Ida, Kajsa och Izabella. Kajsa som skulle klippa sig, gav frisören fria händer sålänge hon inte snaggade henne eller något annat hel-galet. Resultatet blev jättefint! :)

Sen hängde jag med Ida hem. Där träffade jag Idas kusin Ewelina. Har träffar henne innan på karnevalen fär 2-3 år sen. Trevligt trevligt! :)




Har förresten bakat cookies med lillebrorsan och fått reda på att jag kommit in på Cultura Gymnasium i Helsingborg! 

Jag har verkligen tyckt om den här dagen. 
 
Nu ska jag dela med mig av lite musik för att sedan ta det lugnt med en film och popcorn (kanske, är ganska mätt, bra information va?)!


General Knas nya låt - Solidaritet (En hyllning till Ship to Gaza)!

 
Cartel - Save us. En underbart fin låt som jag för övrigt hittade idag. 
 

Håkan Hellström - Du är snart där. Den här videon är inspelad av någon random person som var på den här underbara spelningen i GBG. 
 

PEACE.

Presentation


★ J U L i A

Omröstning

Vad föredrar du en fredagkväll?
 Hemmakväll
 Utekväll
 Hemmafest

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards